#

У селі Мощун становили перший модульний будинок на приватній території

16.06.2022 19:50
У селі Мощун становили перший модульний будинок на приватній території
Фото з місця події

У селі Мощун Бучанського району за сприяння меценатів було встановлено перший тимчасовий модульний будиночок на території приватної садиби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Житло має загальну площу 14,5 м кв, оснащене необхідними меблями та побутовою технікою, також має підведені комунікації та вже готове для проживання. Зауважується, що всі роботи були виконані спільно з Гостомельською селищною військовою адміністрацією та міжнародною організацією Rotary (Rotary Peacebuilding Initiative for Ukraine).

Мощун відвідав заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко. Він розказав:

На Київщині без домівок лишились тисячі людей. Пошкоджені і багатоквартирні, і приватні будинки. Комфорт та безпечне життя мешканців – наша першочергова задача. Ми всіляко підтримуємо залучення міжнародних організацій до відновлення постраждалих населених пунктів, зокрема й облаштування там тимчасового житла. Адже ми живемо в одній країні, тож лише об’єднавши зусилля зможемо якнайшвидше відновити зруйноване.

Нагадаємо, що заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов повідомив, що на даний момент немає загрози наступу ворога на Київському напрямку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram