#

У селі на Бориспільщині реконструюють магістральну систему каналізації за 26 млн грн

15.05.2020 14:55
У селі на Бориспільщині реконструюють магістральну систему каналізації за 26 млн грн
Фото з мережі Інтернет

КП "Житлово-комунальний комбінат "Щасливський" вдруге замовило реконструкцію магістральної системи каналізації в селі Щасливе на Бориспільщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киевласть".

У листопаді минулого року ці роботи довірили ТОВ “Будмир”, яке фігурує в декількох кримінальних провадженнях, але співпрацю розірвали. Новий договір підписали з ПрАТ “Аскольд”, яке повинно провести реконструкцію до вересня 2020 року.

7 травня 2020 року КП "Житлово-комунальний комбінат "Щасливський"  уклало договір з ПрАТ "Аскольд"  на проведення реконструкції магістральної системи каналізування села Щасливе Бориспільського району Київської області. Ціна договору склала 26,59 млн гривен.

Конкуренцію ПрАТ "Аскольд" в тендері склали ТОВ "Спецтермомонтаж-Енерго" та ТОВ "ТДС Буд Інвест". Пропозиції даних компаній були вигіднішими по ціні, але їх відхилили через невідповідність вимогам тендерної документації.

Згідно з договором, підрядник до кінця серпня 2020 року повинен виконати підготовчі та земляні роботи, розібрати асфальтобетонне покриття, влаштувати колодязі та технологічне обладнання, прокласти трубопроводи, а також провести їх випробування.

Цей тендер – друга спроба провести реконструкцію магістральної системи каналізування Щасливого. Перший договір за результатами тендеру КП “Житлово-комунальний комбінат “Щасливський” уклало 7 листопада 2019 року з ТОВ “Будмир”, яке фігурує в декількох кримінальних провадженнях через ухилення від сплати податків. Тоді за 25,78 млн гривень і менше ніж за два місяці “Будмир” повинен був виконати роботи з реконструкції. Але згідно опублікованого в лютому 2020 року звіту про виконання договору, співпрацю розірвали, не здійснюючи оплату.

Також нагадаємо, що працівники КП "Бровари-Благоустрій" спільно з фахівцями управління інспекції та контролю, проводять демонтаж восьми незаконно облаштованих, без жодних дозвільних документів, погребів по бульвару Незалежності, 10-Б.

Читати "Моя Київщина" у Telegram