#

У селі на Переяславщині відкрили сучасний волейбольний майданчик

13.08.2020 14:56
У селі на Переяславщині відкрили сучасний волейбольний майданчик
Фото з місця події

Нещодавно, 6 серпня, у селі Горбані Переяславського району урочисто відкрили новий волейбольний майданчик та провели змагання із цього виду спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Варто сказати, що ініціатором відродження спортивного об’єкта став житель села 60-річний Василь Онопрієнко, який також є вчителем фізвиховання Ташанської школи та Гайшинського НВО.

Для реконструкції майданчика мешканці селища привезли кілька причепів грунту, який рівняли та каткували. Окрім ініціатора цієї справи, допомогти у її реалізації взявся його тезка, але на 20 років молодший Василь Онопрієнко, який дав кошти на металеві труби для стійок. Допомагали також колишні вчителі сільської школи Павло Чепіга, Олексій Попов та інші. Фінансово підтримала ініціативу і староста Горбанів Надія Гайко.

З нагоди відкриття майданчика очільник Ташанської ОТГ Василь Вовчанівський подарував спортсменам села спортивний інвентар: футбольний та волейбольний м’ячі, сітки для воріт на майданчику з міні-футболу та волейбольного.

Того ж дня у селищі провели й перший турнір з волейболу. Його учасниками стали команди з Поліг-Вергунів, Ташані, Горбанів.

Наразі в селищі є вже два волейбольних майданчики. Перший деякий час тому облаштували біля футбольного поля між цим селом та сусідніми Чопилками. Планується ще й третій майданчик, але вже для пляжного волейболу. Зараз йдуть підготовчі роботи для облаштування сільського пляжу на місцевому ставку.

Нагадаємо, що протягом липня поточного року  в Переяслав-Хмельницькому районі народилося 33 дитини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram