#

У Сквирському районі п'яний водій з'їхав у кювет та перекинувся

03.06.2020 15:37
У Сквирському районі п'яний водій з'їхав у кювет та перекинувся
Фото з мережі Інтернет

Аварія трапилася у селі Пищики Сквирського району 1 червня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Сквирський відділ поліції" у Facebook.

При огляді місця ДТП слідчі з'ясували, що 52-річний водій автомобіля "ВАЗ-2106", не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок цього водій отримав тілесні ушкодження різного ступеня та доставлений в Білоцерківську лікарню. За попередньою інформацією він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій категорично відмовився.

Якщо водій відмовляється проходити тест на стан сп'яніння, поліцейські складають адміністративні матеріали в присутності двох свідків. На щастя, в аварії, окрім водія, ніхто не постраждав.

Поліцейські склали на водія протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу), статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження траспортних засобів та 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила його для перевірки).

Як з'ясували поліцейські, водій неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування траспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

З початку 2020 року на території обслуговування Сквирського відділу поліції 49 нетверезих водіїв було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що на Київщині патрульні викрили автошахрая.

Читати "Моя Київщина" у Facebook