#

У Славутичі для студентів-архітекторів стартував Міжнародний семінар "SESAM 2021 Poliklinika"

02.08.2021 16:30
У Славутичі для студентів-архітекторів стартував Міжнародний семінар "SESAM 2021 Poliklinika"
Фото з місця події

Сьогодні, 2 серпня, у місті Славутич відбулося відкриття Міжнародного семінару для студентів-архітекторів "SESAM 2021 Poliklinika" від Європейської Архітектурної Студентської Асамблеї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook.

Привітали учасників міський голова Юрій Фомічев, начальник відділу культури Ніна Баришевська, директор КП "Агентство регіонального розвитку" Арина Старовойтова та головний архітектор міста Дмитро Баглаєв.

У дописі зазначається, що семінар відбуватиметься у 3 черги: 2-10 серпня / 12-20 серпня / 22-30 серпня 2021. До участі запрошені студенти архітектури, дизайну, мистецтв, фотографії, випускники та молоді спеціалісти, задіяні або зацікавлені в просторових практиках.

Мова усіх воркшопів - англійська. Основна локація – стара закинута поліклініка. Протягом місяця працюватиме 30 майстерень від проєктування та будівництва до теоретичних досліджень та концептуального мистецтва, проводитимуться відкриті лекції, семінари, а на День Незалежності відбудеться великий концерт з відомими українськими гуртами.

"SESAM 2021 Poliklinika by EASA Ukraine" є частиною проєкту Славутич - Мала культурна столиця України-2021 та відбувається за підтримки Славутицької міської ради та Українського культурного фонду.

Нагадаємо, що нещодавно госпітальна рада Київської області утвердила лікарню міста Славутич як опорну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: