#

У Славутичі почали активно працювати над створенням велоструктури

04.02.2022 13:10
У Славутичі почали активно працювати над створенням велоструктури
Фото з мережі Інтернет

У середу, 2 лютого, у місті Славутич відбулася робоча нарада з реалізації проєкту "Славутич – міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook, на нараді  детально обговорила календарний план-графік на 2022 рік.

Протягом цього року у місті мають провести будівництво нових велодоріжок та реконструкцію наявних, встановити нові велопарковки, організувати велогараж для зберігання велосипедів та систему відеоспостереження, встановити знаки, нанести дорожню розмітку на веломаршрутах міста, занизити бордюри, місця переїзду.

Також на нараді згадали важливі питання: соціальна реклама, соціологічне опитування, постійне інформування про хід реалізації проєкту, проведення масових заходів з популяризації активних видів спорту, як для дорослих так і для дітей.

У дописі наголошується:

Важливий аспект у проєкті – проведення навчань серед жителів міста з безпеки дорожнього руху та переваг користування велотранспортом. У планах – укладання меморандуму з Любецькою та Михайло-Коцюбинською об’єднаними територіальними громадами про спільний розвиток велоінфраструктури регіону та популяризації велосипедного руху.

Нагадаємо, що у Славутичі впродовж зимових місяців 2022-2023 років будуть здійснюватися обстеження на тепловтрати житлових будинків.

Читати "Моя Київщина" у Facebook