#

У Славутичі пройде міжнародний фестиваль молодіжної демократії та преси

14.09.2021 15:00
У Славутичі пройде міжнародний фестиваль молодіжної демократії та преси
Фото з місця події

​​З 24 по 27 жовтня у Славутичі відбудеться 28-й Міжнародний фестиваль молодіжної демократії, телебачення, преси та творчості "Золота осінь Славутича

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Славутицької міськради.

13 вересня міський голова Юрій Фомічев провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств Славутицької міської ради. 

Напередодні фестивалю в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" відбудеться брифінг для журналістів.   

За інформацією Ніни Єрьоміної, директорки Палацу дітей та молоді, цьогоріч фестиваль буде представлений 300 учасниками, 65 командами із України, Литви, Грузії, Польщі, Білорусії. У програмі ЗОСі окрім традиційних заходів, великої сцени і широка мистецька програма.

За участі хореографічного колективу "G-Folk" (Тбілісі), відомих українських колективів та виконавців. Інформаційну підтримку фестивалю буде здійснювати канал "Інтер", "2+2", Радіо М, Національна спілка журналістів.

Нагадаємо, що у місті Славутич відбулося підписання Меморандуму про співпрацю з проєктом "Мріємо та діємо" між директоркою проєкту Мяхрібан Дракман, міським головою Юрієм Фомічевим та головою громадської організації "Молодь. Славутич. ЮА" Ніною Єрьоміною.

Читати "Моя Київщина" у Facebook