#

У Славутичі всіх закликають долучитися до акції "Залиш машину в гаражі"

27.09.2022 11:30
У Славутичі всіх закликають долучитися до акції "Залиш машину в гаражі"
Фото з мережі Інтернет

У період із 26 по 30 вересня у Славутичі проходимуть Дні сталої енергії, які мають на меті підвищити рівень усвідомлення суспільством проблем і раціональне споживання енергії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Славутицька міська рада" у Facebook.

У дописі підприємства, установи, організації та жителів Славутича закликають долучитися до екологічної акції "Залиш машину в гаражі".

У повідомленні наголошується:

Цими днями біля вашої установи або торгівельної точки має бути припаркований лише еко-транспорт, а отже не повинно бути ПРИВАТНИХ АВТІВОК. Ми також закликаємо усіх містян користуватися в цей день лише ЕКО-ТРАНСПОРТОМ: велосипедом, самокатом, на роликах або пересуватися пішки.

Зауважується, що дана акція є чудовою нагодою показати на реальному прикладі, як кожен може зробити свій простий внесок у збереження природних ресурсів.

Також було вказано, що можна повідомляти, як ви або ваша організація долучилася до акції. Це можна робити на власних сторінках у соцмережах, інтернет-ресурсах ваших установ або організацій, розміщуючи фото та хештег #залишмашинувгаражі та коротку інформацію про акцію.

Усі хештеги акції: #славутич #деньвстиліЕКО #допоможемопланеті #залишмашинувгаражі

#славутичТижденьСталоїЕнергії2022

З усіх питань щодо даної акції можна звернутися на електронну адресу [email protected] або за телефонами 2-22-50, 050 353 11 35, КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутич.

Нагадаємо, що мисливці та фермери на Київщині знищують охоронні знаки заказників та інших об'єктів ПЗФ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram