#

У Славутичі в лікарні запрацювало медико-соціальне відділення

07.07.2020 12:20
У Славутичі в лікарні запрацювало медико-соціальне відділення
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 2 липня, в місті Славутич на базі комунального некомерційного підприємства НП "Славутицька міська лікарня" було відкрито медико-соціальне відділення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Славутицька міська рада" у Faсebook.

Мета створення даного відділення єдина – забезпечення населення медико-соціальною послугою, збереження робочих місць та інфраструктури підприємства.

Завідуючим відділенням призначено лікаря - фізіотерапевта Ірину Богацьку. Відтепер одинокі громадяни похилого віку, інваліди, інші мешканці міста Славутича, які потребують лікування при загостренні хронічних хвороб, або медичного нагляду в похилому віці зможуть отримувати первинні медичні послуги (ін’єкції за призначенням лікаря, зміряти артеріальний тиск та отримувати іншу кваліфіковану медичну допомогу).

Пацієнти відділення будуть забезпечені цілодобовим медичним доглядом, харчуванням. На базі цього відділення будуть надаватись фізіотерапевтичні послуги (платні та за направленням сімейних лікарів).

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю "Благодар" планується відкрити відділення медико - соціальної – реабілітації для дітей з інвалідністю та дорослих з включенням фізіотерапевтичних послуг на платній та безоплатній основі.

Нагадаємо, що 5 липня до оперативно–диспетчерської служби міста Славутич надійшло повідомлення про те, що в Добринінському кварталі дитина знаходиться одна в квартирі .

Читати "Моя Київщина" у Facebook