#

У Славутичі виділять більше коштів на реконструкцію СК "Олімпієць"

22.01.2021 12:10
У Славутичі виділять більше коштів на реконструкцію СК "Олімпієць"
Фото з мережі Інтернет

Учора, 21 січня, відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету, яку провів міський голова Славутича Юрій Фомічев

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Славутицької міської ради.

На початку наради міський голова повідомив про результати зустрічі з Ольгою Василевською-Смаглюк та розставив акценти щодо тарифної політики.

Далі він зазначив що є можливість збільшити фінансування з обласного бюджету для реконструкції СК "Олімпієць". Тому управлінню капітального будівництва доручено зробити коригування проєкту.

Зараз є можливість зробити з "Олімпійця" сучасну арену. Це наша можливість по залученню ресурсу в Славутич, - зауважив міський голова.

Ще одним акцентом наради, яка відбулася, стала підготовка плану до 35 роковин аварії на Чорнобильській АЕС. Було створено оргкомітет на рівні держави та міста. Фоміцев наголосив, що у підготовці заходів до 26 квітня необхідно врахувати такі важливі аспекти: соціальний захист та охорона здоров’я чорнобильців, історична та культурна спадщина Чорнобиля, наукові дослідження в рамках конференції INUDECO.

На кінець вони згадали басейн "Лазурний", де зараз встановлюється обладнання, що дасть можливість  працювати об’єкту влітку від автономного джерела тепла.

Нагадаємо, що у місті Славутич було прийнято дві постанови про притягнення до адміністративної відповідальності громадян за порушення правил тримання собак та котів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: