#

У Славутичі відкрили виставку "Пам'ятаємо всіх" (ФОТО)

06.05.2020 14:30
У Славутичі відкрили виставку "Пам'ятаємо всіх" (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Славутич в місцевому краєзнавчому музеї відкрилася виставка до 75-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Славутицька міська рада" у Faсebook.

На виставці представлені світлини ветеранів, що жили в нашому місті, листівки різних років до Дня Перемоги. Історичні документи та матеріали розповідають про події Другої світової війни.

На другому поверсі працівники музею оформили Залу слави та пам’яті, відкриття якої планувалося до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З введенням карантину, урочисте відкриття зали переноситься на осінь.

Нова експозиція розповідає про людську біль та втрати у Другій світовій війні, далеку афганську війну і сучасні військові дії на Сході України. За словами директора музею Євгена Алімова важливо зберігати пам'ять про людей, трагічні події, мільйони загиблих у війнах та нашу історію, яка повинна завжди вчити.

Також нагадаємо, що у місті Славутич представники компанії Winforstpro, яка є провідним розробником комплексних рішень з автоматизації процесів та їх технічного супроводу, розповіли про методику ефективного керування зеленими насадженнями.




Читати "Моя Київщина" у Telegram