#

У соцмережах скаржаться на умови лікування в обласній лікарні Білої Церкви (ФОТО)

28.01.2022 17:30
У соцмережах скаржаться на умови лікування в обласній лікарні Білої Церкви (ФОТО)
Фото з місця події

Жителька Білої Церкви розповіла про свій досвід перебування в Київській обласній лікарні №2 та поскаржилася на умови лікування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПроБЦ".

Свої претензії жінка виклала в мережі. За її словами, у лікарні вона перебувала зі своїм сином. Жінка розповіла, що в медзакладі взагалі немає препаратів першої необхідності (вата, бинт, фізрозчин, систем для крапельниць).

Окремим пунктом для скарг жінка вказала меблі. За її словами, ліжка для дітей в лікарні не дуже добрі. Зокрема відвідувачка скаржиться на матрац, який виглядає, як "збита комками вата в клейонці", а саме ліжко, за її словами, схоже на письмовий стіл. Також жінка розповіла про санвузол в палаті:

Санвузол - в палаті, що вже як привілей. З сантиметровим шаром рудого нальоту на підлозі та стінах. Залізний піддон на ніжках. Закріплений (!!!!) душ на висоті 2х метрів від підлоги. Та кран, на висоті 1,5 метра від підлоги. Як підмити дитину? Це ваші особисті проблеми - як працює ваша уява. Обрізані пляшки для підмивання - тут це нормальна практика. 

Відвідувачка лікарні також розповіла, що у палаті не працюють розетки, а погана ситуація в палатах типова для всього медзакладу.

Нагадаємо, що Київська обласна дитяча лікарня №2, що розташована в Білій Церкві, оголосила тендер на закупівлю рекламних послуг на майже 2 млн гривень.

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Читати "Моя Київщина" у Facebook