#

У Софіївській Борщагівці киянин за день обікрав дві квартири (ФОТО)

21.11.2020 16:50
У Софіївській Борщагівці киянин за день обікрав дві квартири (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом, житель столиці обікрав три квартири

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Проникав до помешкань зловмисник шляхом підбору ключа, звідки викрадав гроші, оргтехніку, золоті прикраси та інші цінні речі.

Затримали злодія під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Чайківського відділення поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення.

При проведення невідкладного обшуку поліцейські вилучили у якості речових доказів прикраси, годинник, різні відмички, рації.  Також вилучено та поміщено на майданчик тимчасового тримання автомобіль Toyota, на якому пересувався крадій.

Наразі киянин затриманий відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За усіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Працівники поліції перевіряють зловмисника щодо причетності до скоєння інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова на своїй сторінці у Facebook повідомила, що три дні поспіль в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному суді слухалась справа про вбивство поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова.


Читати "Моя Київщина" у Facebook