#

У Софіївській Борщагівці місцеві жителі заблокували дорогу через відключення водопостачання (ВІДЕО)

02.09.2022 14:30
У Софіївській Борщагівці місцеві жителі заблокували дорогу через відключення водопостачання (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У Софіївській Борщагівці під Києвом люди заблокували дорогу з вимогою повернути водопостачання у декілька багатоповерхівок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Апостроф".          

Зазначимо, що протестують мешканці житлових комплексів "Софіївський квартал" та "Львівський маєток". Відомо, що ОСББ відключило живлення насосної каналізаційної станції. 60 будинків другий день перебувають без гарячої та холодної води.

Станцію вимкнули, мотивуючи тим, що заборгованість за електроенергію сягнула мільйона гривень.

Вмикати воду не хочуть, оскільки її незаконно підрізав водоканал до будинку, і будинок платить за неї гроші за електрику. А водоканал, хоч і використовує її, та бере гроші з людей за стоки, на баланс брати станцію не хоче. Імовірно, тому, щоб надалі незаконно красти електрику та вішати рахунки на мешканців будинку. Сільська рада Софіївської Борщагівки теж не хоче брати її на баланс.

Мешканці обурюються, адже якщо станцію ніхто не бере на баланс – її так і не увімкнуть. Люди закликають владу втрутитися у ситуацію.

Нагадаємо, що 1 вересня фахівці ДСНС продовжили займатися виявленням та оперативною ліквідацією торф’яних пожеж у Київській області.


Читати "Моя Київщина" у Telegram