#

У Софіївській Борщагівці в чоловіка вилучили пів кілограма наркотиків

28.04.2021 14:13
У Софіївській Борщагівці в чоловіка вилучили пів кілограма наркотиків
Фото з місця події

Сьогодні, 28 квітня, у селі Софіївська Борщагівка Бучанського району в керманича легковика виявили пакетик речовини рослинного походження, а у його пасажира – 500 грам амфетаміну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що інспектори зупинили автомобіль Subaru, оскільки під час руху в темну пору доби задній номерний знак не підсвічувався.

Під час спілкування 27-річний водій помітно нервував, тому поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку. Як результат, у кишені керманича виявили zip-пакет із подрібненою речовиною рослинного походження.

Також, оскільки водій мав явні ознаки наркотичного сп'яніння, інспектори запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у медичному закладі, проте чоловік відмовився.

У салоні авто був ще 28-річний пасажир. У сумці чоловіка поліцейські виявили близько 500 грамів амфетаміну.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ч. 6 ст. 121 (Не освітлений державний номерний знак) КУпАП, після чого викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що 25 квітня у селі Софіївська Борщагівка Бучанського району керманич збив велосипедиста та втік із місця ДТП.



Читати "Моя Київщина" у Facebook