#

У Софіївській Борщагівці затримали небезпечного стрілка (ВІДЕО)

24.11.2021 09:16
У Софіївській Борщагівці затримали небезпечного стрілка (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Правоохоронці арештували чоловіка, який 12 жовтня здійняв гучну стрілянину в Софіївській Борщагівці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

12 жовтня близько 07.40 ранку невідомий чоловік у камуфляжі здійснив постріли в напрямку 27-річного молодика, який разом із 28-річною дружиною та дитиною сідав до автівки.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів:

Впритул вистрілив у автомобіль, де знаходилась родина – чоловік із жінкою та їх дитина.  Зафіксували ми, що нападник здійснив два постріли з револьвера, які наскрізь пробили дверцята автомобіля, після цього стрілок зник.   

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 47-річний мешканець Запоріжжя.

Поліцейські з’ясували, що чоловік вчинив стрілянину на замовлення свого знайомого підприємця, із яким вони співпрацювали упродовж тривалого часу.

Так, підприємець запропонував товаришу грошову винагороду в сумі 1 000 доларів за те, що той «покладе у лікарню» боржника. Лиходій ретельно продумав план вчинення злочину, вивчив розпорядок дня потерпілого, неодноразово з’являвся на місці майбутнього злочину.

12 жовтня, використовуючи методи конспірації, чоловік вистежив молодика, коли той разом із родиною сідав до автівки, та вчинив стрільбу. Правоохоронці також встановили, що незадовго до цього чоловік на замовлення цього ж підприємця здійснив підпал автівки родини потерпілого та отримав за скоєне 15 тисяч гривень.

Встановлено, що підозрюваний неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів та хуліганств.

Підпалювачу повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою.


Читати "Моя Київщина" у Telegram