#

У Ставищенській ОТГ пройшов турнір із мініфутболу, присвячений пам'яті воїна Афганістану

08.02.2022 20:10
У Ставищенській ОТГ пройшов турнір із мініфутболу, присвячений пам'яті воїна Афганістану
Фото з місця події

Нещодавно у селі Гейсиха Ставищенської ОТГ відбувся турнір із мініфутболу, присвячений пам'яті воїна Афганістану Віталія Федоренка

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Адмін Селищної Ради" у Facebook, організатором турніру  є КЗ ФСЦ "Олімп".

Захід  у селі відвідали представники Ставищенської спілки воїнів-афганців, спортсмени, воїни-афганці, рідні Віталія Федоренка.

У змаганнях взяли участь команди Ставищенської селищної територіальної громади. Після напруженої, але захоплюючої гри призові місця розподілили так:

  • перше місце - команда "Авангард" с. Гейсиха;
  • друге місце - команда "Дружба" Ставище;
  • третє місце - команди "Сузір'я" с. Попружна та с. Г.Могила.

Також деякі гравці отримали звання:

кращий футболіст - Лісовський Артем "Сузір'я";

кращий воротар - Глухов Віктор "Дружба";

кращий бомбардир - Бондаренко Сергій "Авангард".

Команди отримали Кубок першості та медалі від КЗ ФС Ц "Олімп" та грошові винагороди, а футболісти - цінні подарунки від спонсорів заходу - дирекції ПСП "Гейсиське", керівник Людмила Іванівна Білецька.

Варто додати, що Віталій Федоренко у лютому 1986 року був відряджений в Афганістан, де під час бойових дій при обстрілі колони загорівся його автомобіль. Тоді Федоренко безстрашно кинувся гасити полум’я, але був убитий кулеметною чергою. За  мужність та відвагу його посмертно було нагородженого орденом Червоної зірки.

Нагадаємо, що Петоро Савчук із Вишневого отримав перемогу на Всеукраїнських змаганнях із лижних перегонів "БЕСКИДИ 2022", що проходили 29 та 30 січня у Львівській області.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook