#

У Ставищенській бібліотеці відбулося засідання клубу "Пектораль" (ФОТО)

30.11.2023 20:05
У Ставищенській бібліотеці відбулося засідання клубу "Пектораль" (ФОТО)
Фото з місця події

З нагоди свята одного з дванадцяти апостолів Андрія Первозванного у Ставищенській публічній бібліотеці провели засідання літературно-мистецького клубу "Пектораль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу СТАВИЩЕ INFO.

На запрошення організаторів та ведучих Лариси Пацелі та Людмили Ященко на захід завітали постійні відвідувачі бібліотеки та гості. До святкового столу господині принесли і власну домашню випічку. На засіданні говорили про виникнення свята, про звичаї українського народу, що пов’язані з цим днем. Ведучі розповіли, чому свято вважалося парубочим і до яких ворожінь вдавалися дівчата, аби передбачити долю. У свою чергу, гості із задоволенням ділились своїми спогадами з дитинства та своїм досвідом ворожіння. 

Наприкінці заходу працівники книгозбірні пригостили всіх смачною калитою, пирогами з маком, солодощами та запашним чаєм.

Нагадаємо, що Ставищенська селищна рада, що на Білоцерківщині, планує закупити системи відеоспостереження "Безпечна громада", початкова оголошена вартість якої з монтажем та пусконалагодженням обладнання на місцях його безпосередньої експлуатації становить 1,8 млн грн.



Читати "Моя Київщина" у Facebook