#

У Ставищенському районі відкрили два спортивні майданчики (ФОТО)

26.06.2020 12:20
У Ставищенському районі відкрили два спортивні майданчики (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 23 червня, у Ставищенському районі в селі Іванівка та Красилівка було відкрито спортивні майданчики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Ставищенської РДА.

У відкритті спортивних майданчиків прийняли участь  начальник управління фізичної культури і спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв, голова Ставищенської  РДА Володимир Репета,  голова Ставищенської районної ради Віктор Малаш, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ольга Плахотнюк, сільські голови,  директори  навчальних закладів, учні та місцеві  мешканці . Слід відмітити, що урочисту  церемонію  відкриття було проведено з дотриманням всіх протиепідемічних правил, встановлених МОЗ та постанов Уряду.

Відтепер, як йшлося під час церемонії відкриття, майданчиком залюбки користуватимуться любителі спорту, для цього там є все необхідне. Майданчикм складаються з 11 тренажерів: жим від грудей – верхня тяга, жим ногами, маятник–твістер, повітряний ходок, батерфляй (без сидінь), гребний тренажер, степпер–тренажер для привідних та відвідних мʼязів стегна, орбітрек, важільна тяга. А також тут облаштовані лава та урна.  

Як зазначив начальник управління фізичної культури і спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв,  загалом на території опорних закладів Київщини заплановано зведення 46 аналогічних майданчиків. На території Київської області діє програма "Київщина спортивна", в рамках якої управлінням фізичної культури і спорту КОДА закуповується спортивне обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування спортивних майданчиків. Встановлення об’єктів відбувається за рахунок коштів місцевого бюджету.

Нагадаємо, що у Ставищенському районі лісову ділянку в 2014 році незаконно передали у приватну власність для ведення сільського господарства.

Читати "Моя Київщина" у Facebook