#

У Ставищенському районі з’явиться новий промисловий об’єкт

27.08.2020 11:15
У Ставищенському районі з’явиться новий промисловий об’єкт
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно відбулося засідання КОДА для реалізації інвестиційних планів всесвітньовідомого виробника ґрунтообробної та посівної техніки "Ведерстад" в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Присутні розглянули проєкт "Детального плану території земельної ділянки площею 5,2623 га, розташованої на території Іванівської сільської ради Ставищенського району, за межами населеного пункту", який розроблено ТОВ "Інститут моделювання розвитку територій".

На підприємстві, що проектується, планується побудувати центр адміністративно-офісних, складських будівель та будівель для виробництва і обслуговування сільськогосподарської техніки, в якому буде створено близько 40 робочих місць.

До того ж, в 2021 році  обсяг запланованих інвестицій складатиме 3,3 млн €, у 2022 – 2025 роках 10,0 млн €.

Орієнтовно загальна площа будівель становитиме 5 020 м², в тому числі виробничо-складських приміщень – 4 157 м². Будівлі та споруди займатимуть 9,5% території, технологічні проїзди, майданчики та підходи – 22,64% площі, територія, на якій розташовані інженерні споруди – 2,83%, а також зелені насадження займатимуть 65,03% території.

Нагадаємо, що  24 серпня, завдяки проєкту "Велике будівництво", у місті Буча закінчилося будівництво нової школи.

Довідково:

Vaderstad АВ – всесвітньовідомий виробник ґрунтообробної та посівної техніки преміум-сегменту, створений в 1962 році в Швеції. Сьогодні фірма має заводи в містах Ведерстад та Оверум (Королівство Швеція), в Ленгбенк (Канада). У 2006 році створене дочірнє підприємство в Україні: ТОВ "Ведерстад" (Черкаська область, м. Жашків, вул. Промислова, 3).

Основний напрям діяльності - продаж с/г техніки, сервісне обслуговування с/г техніки різних типів преміум-сегменту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram