#

У Ставищі відкрили пам’ятний знак воїнам, які загинули в АТО (ФОТО)

24.06.2020 12:50
У Ставищі відкрили пам’ятний знак воїнам, які загинули в АТО (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 24 червня, у селищі Ставище відкрили пам’ятний знак воїнам-землякам, які загинули під час бойових дій у зоні АТО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

До збору коштів на виготовлення та встановлення пам’ятника долучилися всі небайдужі жителі Ставищенського району, волонтери, спонсори, фермери. Значну допомогу надав генеральний директор ТОВ "Інтерагросервіс" Василь Міщенко, депутати облради Леонід Джужик та Віктор Світовенко.  А також районний відділ культури на чолі з Наталією Лук‘янець. Майже половину грошей вдалося зібрати завдяки проведенню благодійних концертів та шкільних ярмарків.

На заході виступили депутат обласної ради Леонід Джужик, депутат Віктор Світовенко, голова благодійного фонду "Фортеця" Олександр Ференець, представник голови Київської обласної ради Миколи Стариченка в Ставищі Микола Бакун, голова Ставищенської РДА Вододимир Репета, голова Ставищенської районної ради Віктор Малаш, голова селищної ради Ставищ Володимир Кошинський.

Також нагадаємо, що 23 червня в смт Ставище на вулиці Радянська невідомі застосували балончик до чоловіка та відібрали його транспортний засіб – мотоцикл марки Ducati.



Читати "Моя Київщина" у Telegram