#

У столиці побили та обікрали мешканку Київщини (ФОТО)

25.08.2020 19:47
У столиці побили та обікрали мешканку Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 25 серпня, у Києві правоохоронці затримали зловмисника, який напав на мешканку столичної області та забрав у неї гроші та телефон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Києва" у Facebook.

Наразі відомо, що жінку, яка поверталася додому вздовж лісопаркової зони,  зловмисник затягнув до покинутої будівлі на вулиці Кирилівська. Крики жінки про допомогу почули охоронці, які втрутилися в ситуацію та викликали на місце правоохоронців.

На виклик негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі, які встановили, що порушник накинувся на потерпілу ззаду, штовхнув її на землю та почав бити ногами. Потім він затягнув її до покинутої будівлі, де продовжив бити підручними предметами, а після забрав гроші й мобільний телефон.

Потерпілу з різними тілесними ушкодженнями лікарі госпіталізували до медичного закладу, а 50-річного місцевого мешканця поліцейські затримали на місці. Як з’ясувалося, чоловік перебуває в розшуку за вчинення раніше скоєного грабежу на території столиці.

Наразі триває досудове розслідування, чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Васильківському районі правоохоронці затримали чоловіка, який напав із ножем на цивільне подружжя



Читати "Моя Київщина" у Facebook