#

У Стоянці на Бучанщині повністю відновили проїзд мостом через річку Ірпінь (ФОТО)

03.11.2022 10:40
У Стоянці на Бучанщині повністю відновили проїзд мостом через річку Ірпінь (ФОТО)
Фото з місця подій

Від сьогодні, 3 листопада, міст у селі Стоянка Бучанської громади, який у лютому зрунували росіяни, проїзний в обидві сторони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис міністра інфраструктури України Олександра Кубракова у Facebook.

Міністр інфраструктури зауважив:

Зруйнований в кінці лютого міст по Житомирській трасі став суттєвою перешкодою для планів окупантів "взяти Київ за три дні". Після остаточного звільнення північної частини України від російських військових, дорожники облаштували тимчасову об'їздну дорогу та понтонну переправу. Однак, проїхати там міг лише легковий транспорт, вантажівкам доводилося об'їжджати зайві десятки кілометрів.

Далі Олександр Курбаков написав, що менш, ніж за два місяці після деокупації на залишках старих конструкцій відновили лівий проїзд мосту. У травні було відновлено рух трасою М-06 для вантажного автотранспорту та розпочато капітальну відбудову правої частини зруйнованого мосту.

Також учора, 2 листопада, відкрили для проїзду міст у селі Борщів Броварського району, який розташований на міжнародній трасі – М-03 Київ – Харків – Довжанський.

Нагадаємо, що у Бучі судитимуть чоловіка, який разом з окупантами проводив незаконні обшуки у місцевих мешканців



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: