#

У Студениківській громаді розпочали ремонт адмінбудівлі (ФОТО)

04.10.2021 11:53
У Студениківській громаді розпочали ремонт адмінбудівлі (ФОТО)
Фото з місця подій

У Сомковій Долині Студениківської громади розпочався капітальний ремонт адміністративної будівлі, у якій розміщується старостат, медпункт та поштове відділення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Голова Студениківської ТГ Марія Лях зазначила, що одним із завдань децентралізації і створення громади є надання можливостей доступу якомога ширшому колу жителів до якісних і професійних соціальних послуг. Тому соціальні установи в кожному селі громади (старостат, медпункт, поштове відділення, заклад культури, бібліотека) повинні бути доглянуті, забезпечені теплом і зручні для людей.

Вона додала:

Звичайно, і влада, і жителі села хочуть все і відразу, але так не буває. Тому поетапно створюємо пристойні умови у кожному населеному пункті.

У Сомковій Долині приміщення клубу, де працює ще й бібліотека, відремонтували і зробили опалення ще в попередні роки. А ось адмінбудівля старостату останні роки вже край потребувала ремонту. Зараз дійшла черга до цього приміщення. Так будуть оновлювати всі соціальні заклади в громаді.

Загалом найкраще в цій адмінбудівлі виглядає та частина приміщення, де розташований старостат, найгірше – відділення пошти.

Нагадаємо, що голова Бориспільської райдержадміністрації Руслан Дяченко заявив, що ізраїльський інвестор планує побудувати лікарню у Пристоличній ОТГ Бориспільського району.


Читати "Моя Київщина" у Facebook