#

У Студениківській ОТГ в навчальних закладах продовжили карантин (ФОТО)

15.12.2020 11:50
У Студениківській ОТГ в навчальних закладах продовжили карантин (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 14 грудня, вийшло розпоряження про продовження карантинних обмежень у закладах освіти Студениківської сільської ради

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook, у дописі зазначається, що у зв'язку із збільшенням виявлених випадків коронавірусної інфекції серед працівників Студениківського закладу дошкільної освіти "Малятко" та Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та з метою попередження поширення коронавірусу в даних установах буде продовжено карантин.

У закладі дошкільної освіти "Малятко" карантин буде тривати до 31 грудня поточного року, а школярі будуть навчатися дистанційно до 24 грудня.

Також зауважується, що  батькам вихованців садочку проведуть роз'яснювальну роботу  щодо продовження карантину у закладі, з метою запобігання поширенню на території коронавірусу. 

Окрім того, у закладах проведуть профілактичні та дезінфекційні заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, що рік тому депутати Студениківської сільської ради підтримали програму, яка має на меті підвищити безпеку жителів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: