#

У Студениківській ОТГ запрацював Центр безпеки

10.08.2022 18:50
У Студениківській ОТГ запрацював Центр безпеки
Фото з місця події

У селі Студеники Бориспільського району відкрили Центр безпеки

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ГУ ДСНС Київської області, Центр безпеки містить в одній будівлі пожежну частину та поліцейський пункт.

Голова ОТГ Марія Лях зауважила:

Безпека громадян – найголовніше завдання органів місцевого самоврядування. Створення Центру безпеки громадян,- це вже зовсім нова якість послуги на рівні громади, це можливість і спроможність громади повноцінно убезпечити життя своїх мешканців.

Начальник ГУ ДСНС України у Київській області Петро Кісільов розповів, що центр оснащений системою відеонагляду, а також сказав, що його створення допоможе більш ефективно та комплексно розв'язувати питання щодо захисту населення від небезпек та сприятиме налагодженню тісної взаємодії між рятувальниками, поліцією, медиками та населенням ОТГ

Далі рятувальники провели на місці повчально-розважальний захід для місцевих дітлахів і з подарунками та конкурсами із залученням підрозділу піротехнічної служби.

Нагадаємо, що 7 серпня Свято-Миколаївська парафія села Мартусівка Бориспільського району проголосувала за перехід до Православної церкви України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram