#

У Святопетрівському чоловік вигнав із дому на мороз дружину із 4-річною дитиною (ВІДЕО)

24.01.2022 13:30
У Святопетрівському чоловік вигнав із дому на мороз дружину із 4-річною дитиною (ВІДЕО)
Правопорушник

Учора, 23 січня, у селі Святопетрівське Бучанського району 31-річний громадянин Франції посварився з дружиною, виставив жінку та 4-річну дитину на мороз, після чого зачинився у будинку разом із 2-річною донькою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції.

Дружина намагалася залагодити конфлікт, проте чоловік продовжував агресивно висловлюватись її бік та не пускав до будинку, тож жінка викликала поліцію.

Правоохоронці разом із жінкою зайшли на подвір’я та постукали у двері будинку. Дебошира почав погрожувати поліцейським гвинтівкою, після чого знову зачинився усередині.

Для затримання правопорушника була введена спеціальна поліцейська операція за участі бійців спецпідрозділу КОРД. Дитину повернули матері, а чоловіка затримали.

У будинку правоохоронці знайшли та вилучили у якості речових доказів гвинтівку, 14 газових балонів до неї, а також 2 арбалети.

За фактом домашнього насильства та погроз поліцейським правоохоронці відкрили  кримінальне провадження за ст 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що у селищі Святопетрівське на території одного з недобудованих житлових комплексів із другого поверху будинку випав 10-річний хлопчик.


Читати "Моя Київщина" у Facebook