#

У Святопетрівському з реабілітаційного центру втекла неповнолітня

31.08.2021 11:00
У Святопетрівському з реабілітаційного центру втекла неповнолітня
Фесюк Віра

Учора, 30 серпня, у Центрі соціально-психологічної  реабілітації дітей "Отчий дім", що в селі Святопетрівське Бучанського району, зникла неповнолітня дівчина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Facebook.

Поліція розшукує 15-річну Фесюк Віру, яка 30 серпня близько 10:00 залишила територію Центру соціально-психологічної  реабілітації дітей "Отчий дім", та наразі її місцезнаходження невідоме. Раніше дівчина вже зникала та розшукувалася працівниками поліції.

Прикмети: на вигляд 15 років, зріст 164 см, середньої статури, обличчя овальне, очі сіро-зелені, довге темно-русяве волосся.

Одяг: спортивна кофта зеленого кольору, джинси сірі, чорні кросівки.

У дописі йдеться:

При отриманні будь-якої інформації шодо можливого місця знаходження дівчини телефонувати за номером спецлінії поліції "102".

Нагадаємо, що Володарський районний суд  задовольнив клопотання Білоцерківської окружної прокуратури про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 41-річного киянина, який вбив лікаря-педіатра у медичному закладі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook