#

У Таращанському районі ліквідували нарколабораторію

16.05.2020 19:25
У Таращанському районі ліквідували нарколабораторію
Фото з місця події

У Таращанському районі поліцейські ліквідували нарколабораторію, фігуранти справи замаскували її під гараж

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Як зазначається, підпільне виробництво спеціалізувалося на виробництві амфетаміну. Нарколабораторію облаштував місцевий житель у гаражному приміщенні.

Під час санкціонованого обшуку, слідчі поліції виявили та вилучили розфасовані та готові до продажу наркотичні засоби, предмети для їх виготовлення, ваги, порожні пластикові та скляні пляшки з прозорою рідиною. Все вилучене направлено на проведення відповідних експертних досліджень, після висновку яких буде надана правова кваліфікація, - йдеться в повідомленні.

Силовики затримали двох причетних осіб 26-ти та 36-ти років у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Також відкрито справу за ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Також нагадаємо, що на територіях двох домоволодінь раніше судимих жителів Васильківщини, співробітники місцевого відділу поліції виявили нелегальні посіви нарковмісних рослин.


Читати "Моя Київщина" у Telegram