#

У Таращі місцевий коледж відсвяткував ювілей (ФОТО)

27.11.2020 20:00
У Таращі місцевий коледж відсвяткував ювілей (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 27 листопада, Таращанському державному технічному та економіко-правовому коледжу виповнилося 100 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Валерія Колюха у Faсebook.

З нагоди 100-річчя Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу мав честь бути запрошеним та присутнім на відзначенні ювілею та церемонію відкриття Пам’ятного знака, та передав оргтехніку від благодійного фонду для покращення матеріальної бази коледжу, - зазначає Колюх.

Далі розповідається, що за часи свого існування навчальний заклад пройшов довгий шлях від заснування технікуму сільськогосподарського машинобудування у 1920 році до професійного коледжу, який дав путівку у життя багатьом поколінням випускників.

Колюк зауважує, що завдяки наполегливій праці декількох поколінь педагогічних працівників Таращанський державний технічний та економіко-правовий коледж отримав високе визнання, та має багато значних здобутків та нагород як один із кращих закладів освіти.

З нагоди ювілею коледжу щиро вітаю весь колектив та учнів, та бажаю міцного здоров’я, добра, енергії та оптимізму, натхнення та успіхів! Нехай освітянська нива буде щедрою на творчі та професійні досягнення, а кожен день дарує нові відкриття та здобутки! - наголошує він.

Нагадаємо, що у Таращі від коронавірусу в один день померло подружжя медиків, які мали 13-річного сина


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: