#

У Таращі "накрили" підпільний гральний заклад (ФОТО)

27.06.2020 16:46
У Таращі "накрили" підпільний гральний заклад (ФОТО)
Фото з місця події

У четвер, 25 червня, до Таращанського ВП Миронівського ВП Гунп в Київській області надійшов анонімний дзвінок про функціонування грального бізнесу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Таращанська поліція" у Faсebook.

Відразу ж за невідкладних обшуком працівники Таращанського ВП разом з УСР Київської області ДСР НПУ викрили діяльність грального закладу, який незаконно функціонував на території районного центру.

Під час слідчих дій в приміщенні грального закладу правоохоронці вилучили 6 системних блоків, які використовувались для ведення грального бізнесу.

Діяльність незаконного закладу припинена, а ігрове обладнання направили на експертизу.

Наразі проводяться усі необхідні заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації та підтримки функціонування незаконного закладу.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу слідчі розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 "Зайняття гральним бізнесом" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Досудове розслідування та слідство триває.

Нагадаємо, що 7 червня до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій місцевості в місті Тараща на вулиці Білоцерківська. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook