#

У Таращі судові охоронці вдосконалювали свою майстерність

09.07.2021 16:30
У Таращі судові охоронці вдосконалювали свою майстерність
Фото з місця події

Сьогодні, 9 липня, у Таращанському районному суді Київської області охоронці покращували свою майстерність у захисті установи правосуддя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Служба судової охорони міста Київ та Київської області" у Facebook.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області за розробленим сценарієм спочатку припиняли групові порушення громадського порядку біля будівлі правосуддя, потім у залі судових засідань і на останок проводили евакуацію працівників та відвідувачів установи.

Не багаточисельними але вправними силами судові охоронці стримували агресивно налаштованих громадян, попереджували правопорушення з боку учасників судового процесу та забезпечували охорону об’єкту на час проведення обстеження вибухотехнічним підрозділом.

Подібні тактико-спеціальні навчання дають змогу підвищувати професійну майстерність судових охоронців у забезпеченні безпеки органів та установ системи правосуддя.

Нагадаємо, що на старих єврейських кладовищах в місті Тараща та селищі міського типу Рокитне встановили пам'ятні знаки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: