#

У Таращі відбувся педагогічний форум (ФОТО)

29.08.2023 12:00
У Таращі відбувся педагогічний форум (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 28 серпня, у Таращі відбувся педагогічний форум, організований відділом освіти Таращанської міської ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал Таращанської МТГ.

Тема "Українська ідентичність" стала основною на заході, відкриваючи широкий простір для обговорення ключових аспектів, пов'язаних з національною самосвідомістю, акцентуючи важливість збереження національної ідентичності та гідності в сучасному світі.

Форум виступив платформою, де педагоги обмінювалися своїми думками та досвідом щодо впровадження теми української ідентичності у навчальний процес. Учасники мали можливість почути роздуми та ідеї від представників влади, культури, учнів та військових, які поділилися практичними підходами до цього питання. Обговорення охоплювали не лише історичні та культурні аспекти, а й важливість розуміння та прийняття національної спадщини.

Важливою подією під час проведення заходу було нагородження директорів ліцеїв, гімназій та дитячих садочків, які завершили свої обов'язки керівників. Голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв особисто вручив їм заслужені подяки за багаторічну сумлінну працю та висловив вдячність за досягнуті успіхи в справі навчання та виховання молодого покоління.

Нагадаємо, що вчителька з Фастова отримала відзнаку за заслуги в галузі освіти.


Читати "Моя Київщина" у Facebook