#

У Таращі за допомогою автомобіля зловмисники намагалися вкрасти кабель (ФОТО)

24.04.2020 13:50
У Таращі за допомогою автомобіля зловмисники намагалися вкрасти кабель (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 24 квітня, у Таращі двоє чоловіків порізали та прив’язали кабель телефонного зв’язку до фаркопа автомобіля

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, багатожильний кабель виявився занадто міцним, і зловмисники не встигли його зрізати повністю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділення поліції. Правоохоронці затримали зловмисників в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявилися двоє чоловіків 35-річого віку, один з них в минулому вже мав проблеми із законом за вчинення аналогічних правопорушень.

Їх транспортний засіб вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання. Сума завданих збитків нині встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Слідчі перевіряють вказаних осіб на причетність до вчинення подібних злочинів на території Київщини.

Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

Також нагадаємо, що 15 квітня у селі Буда Таращанського району колишній в'язень представився працівником поліції і вкрав у 82-річного гроші та подушки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram