#

У Тетієві людей ховають ледь не на городах у місцевих жителів (ФОТО)

31.10.2021 16:00
У Тетієві людей ховають ледь не на городах у місцевих жителів (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Голова фракції політичної партії "Слуга Народу" в Тетїівській ОТГ обурений ситуацією з розширенням кладовища в місті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Руслана Майструка у Facebook.

Ексголова Тетіівської ОТГ заявив, що ще за його каденції було виділено місце під нове кладовище, виготовлено проєктно-кошторисну документацію та надано кошти з обласного бюджету в розмірі 5,79 млн грн на будівництво нового цвинтаря. Майструк додав: 

Майже всі ці кошти за зверненням міського голови перекинули на ремонт Тетіївської "окружної", дорогу зрізали і роботи зависли. У результаті, ні окружної, ні кладовища, ні грошей. І, звісно, не знайшли нічого кращого, ніж забрати в людей городи і розширити старе Центральне кладовище людям попід хати.

Також Майструк розповів про абсурдні рішення і коментарі посадовців. 

Він звернувся до начальника відділу ЖКГ Петра Дем’янчука і нагадав, що генеральний план Тетієва був затверджений у листопаді 2014 року на сесії міської ради, а в 2016 році був перезатверджений зі змінами.

Варто зазначити, що розширення меж кладовища можливе лише відповідно до  рішення сесії, а не виконкому, а також із урахуванням санітарних норм, які чітко визначені статтею з Державних санітарних правил та норм  "Гігієнічні вимоги щодо облаштування і утримання кладовищ в населених пунктах України" і повинні складати відстань не менше 300 метрів до житлових та громадських забудов.

Нагадаємо, що у Білоцерківському районі триває капітальний ремонт дороги між селами Кошів і Бурківці.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: