#

У Томашівській ОТГ рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання

24.01.2023 19:58
У Томашівській ОТГ рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання
Фото з місця події

На території Томашівської ОТГ Фастівського району пройшло пожежно-профілактичне відпрацювання під гаслом "Як убезпечити себе та житло від пожежі"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ГУ ДСНС Київської області.

Рятувальники спільно з представниками Національної поліції та працівниками соціального захисту відвідали будинки найбільш соціально незахищених громадян, щоб нагадати правила безпеки, що рятують життя.

У ході заходу рятувальники оглянули печі та димоходи в будинках громадян, перевірили стан газо та електроприладів та наголосили на обов’язковому дотриманні правил пожежної безпеки у побуті. Також звернули увагу господарів, що від перепаду напруги в приватних будинках часто виникає коротке замкнення, тому обов’язково необхідно звернути увагу на стан електромереж у власних оселях.

По завершенню всі рекомендації працівників ДСНС будуть зазначені у пропозиціях та надані до місцевих органів самоврядування для подальшого усунення. Рятувальники  закликають неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки, берегти себе, оточуючих та своє майно.

Нагадаємо, що 24 січня житель однієї з багатоповерхівок Білої Церкви повідомив у поліцію, що у віконній рамі помітив гранату.

Читати "Моя Київщина" у Facebook