#

У трьох громадах Бучанщини відкрили нові поліцейські станції (ФОТО)

23.05.2022 11:50
У трьох громадах Бучанщини відкрили нові поліцейські станції (ФОТО)
Фото з місця подій

У п’ятницю, 20 травня, запрацювали поліцейські станції у Немішаївській, Білогородській та Борщагівській громадах, на територіях яких тривали активні бойові дії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

На службу у нових поліцейських відділках заступатимуть офіцери громад, які отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів.

Голова поліції Київської області Андрій Нєбитов прокоментував:

Населені пункти Бучанського району  тривалий час знаходились в окупації і найбільше постраждали від дій російських агресорів, саме тому відновлення роботи правоохоронців на цій території є вкрай важливим для громади. Навіть під час воєнного стану ми будемо продовжувати створювати заходи безпеки для людей, аби вони почували себе захищеними.

Під час відкриття станцій Андрій Нєбитов вручив головам Немішаївської, Білогородської та Борщагівської громад листи-подяки та подякував за співпрацю. У поліції впевнені:

Відтепер поліцейські офіцери громад будуть оберігати та захищати спокій місцевих жителів аби кожен почував себе у безпеці.

Також додамо, що нові поліцейські станції на Київщині відкриваються у рамах реалізації впровадження безпекового проєкту "Поліцейський офіцер громади".

Нагадаємо, що 21 травня в Бучанському районі виявили ще двох вбитих окупантами мирних жителів.







Читати "Моя Київщина" у Facebook