#

У Васильківській ОТГ оптимізують роботу медзакладів

09.07.2021 15:40
У Васильківській ОТГ оптимізують роботу медзакладів
Фото з місця події

Сьогодні, 8 липня, між Васильківською міською радою та ТОВ "Advanter Health" було підписано меморандум про спільні наміри щодо впровадження проєктів із розробки та реалізації стратегічних планів розвитку системи охорони здоров'я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Васильківська міська рада" у Facebook.

З боку мерії меморандум підписала Васильківський міський голова Наталія Баласинович, з боку компанії - керуючий партнер Ярослав Сєрий.

У межах підписаного меморандуму компанія розробить базову цифрову екосистему (вебплатформу) управління, яка об'єднає всю муніципальну медичну мережу ТГ.

Цифрова екосистема управління є тим інструментом, який дозволить муніципалітету приймати правильні управлінські рішення, спираючись на результати аналітики масиву даних, отриманих від медзакладів міста. Це, своєю чергою, дозволить підвищити якість надання медичних послуг населенню та ефективність роботи системи охорони здоров'я міста загалом.

Ярослав Сєрий сказав:

Ми вже говоримо про систему управління, створення екосистеми, до якої підключаються інформаційні медичні системи і передають туди дані. І ці всі дані є власністю громади. Місто може бачити недоліки роботи і слабкі ланки, і реагувати на них, оптимізуючи роботу медзакладів ТГ.

Також зауважується, що буде проведено економіко-статистичний аналіз медичної мережі. За два місяці місто отримає базову частину цифрової екосистеми, яка покаже, наскільки ефективно використовуються наявні ресурси. Також будуть підготовлені пропозиції щодо оптимізації роботи медичних закладів Васильківської міської територіально громади, які спрямовані на поліпшення медичного сервісу для громади.

Нагадаємо, що у Василькові конфлікт між сусідами виник через припаркований автомобіль, сварка переросла в бійку, у результаті якої 61-річна жінка нанесла ножове поранення в область грудної клітини своєму супернику.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: