#

У васильківського "Колосу" невдовзі з’явиться власний стадіон (ВІДЕО)

01.07.2020 09:24
У васильківського "Колосу" невдовзі з’явиться власний стадіон (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Ковалівка Васильківського району за ініціативи президента місцевого ФК "Колос" Андрія Засухи триває будівництво футбольного стадіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відеосюжет "Канали Футбол 1,2,3".

Зауважимо, що арену зведено в клубних чорно-білих тонах. Окрім цього, логотип команди також виконаний у туринському стилі мінімалізму, однак проекція на відому команду Juventus лише збіг, запевняє Андрій Засуха. Навпаки чоловік говорить, що при створені логотипу його надихнула кепка бейсбольної команди "Ньюйокрські янки".

Віце-президент клубу Григорій Піцик говорить, що проєкт стадіону – цілковита заслуга Андрія Засухи. Він також додає, що грошей на будівництво сім’я Засух не жаліла, адже хотіли, щоб це була сучасна арена.

Розміщення кожного крісла продумане мною та людьми, які провели багато часу на цьому стадіоні. Ми хочемо створити таке футбольне поле, на якому можна буде приймати матчі рівня УПЛ. Ми дотримуємо вимог УЄФА, - додає президент клубу.

Зауважимо, що зведення стадіону обійшлося в 5,5 млн доларів. Сюди входить й інноваційні технології підігріву поля, воно працює на альтернативних видах пального. Арена вміщує 5 тис людей. Однак, через пандемію коронавірусу відкриття стадіону відклалося.

Нагадаємо, що в селі Ковалівка Васильківського району нетверезий 33-річний керманич наїхав на 13-річну велосипедистку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram