#

У Васильківському гарнізоні визначили найкращий підрозділ спецпризначення

01.06.2021 18:00
У Васильківському гарнізоні визначили найкращий підрозділ спецпризначення
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у Васильківському гарнізоні відбулося змагання на найкращий підрозділ спеціального призначення з тактико-спеціальної підготовки SHARP BLADE 2021

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Повітряне командування "Центр" у Facebook.

Ці змагання були спрямовані на набуття спроможностей підрозділів – суб’єктів боротьби з тероризмом у державі, всі військові формування, які брали участь у першості, працювали з метою набуття спільних можливостей, щоб на полі бою могли один одного розуміти, спільно діяти й виконувати завдання за призначенням.

У змаганнях брали участь підрозділи Військової служби правопорядку у ЗСУ, Військової академії в місті Одеса, Управління державної охорони "Циклон" ДКВС.

Кожна із команд показала свій максимум та отримала свій результат.

За підсумками змагань, команда "Військової академії м. Одеса" зайняла ІІІ місце. "БУЛАТ Управління державної охорони України" в загальному заліку  посіла ІІ місце. Команда "138 ЦСпП" виборола І місце та здобула Абсолютний кубок змагань SHARP BLADE 2021.

Також нагадаємо, що нещодавно депутат Київської обласної ради Володимир Тимофійчук розмістив на своїй сторінці допис, у якому написав, що депутатці Васильківської міської ради вручили підозру.

Читати "Моя Київщина" у Facebook