#

У Василькові чоловік напав із сокирою на подружжя

08.05.2020 10:50
У Василькові чоловік напав із сокирою на подружжя
Фото з мережі Інтернет

У Василькові 40-річний місцевий житель обухом сокири наніс чоловіку та жінці тілесні ушкодження, а потім пограбував їх

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

До Васильківського відділу поліції звернувся 46-річний місцевий мешканець та повідомив, що у Василькові на нього та 42-річну жінку накинувся чоловік. Потерпілі детально описали прикмети зловмисника та одяг.

Правоохоронці миттєво відреагували і розпочали оперативно-розшукові заходи, які були направлені на встановлення особи підозрюваного та місця його перебування.

Завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України та доставлено до місцевого відділу поліції. Ним виявився 40-річний чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів та нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Викраденені речі вилучено в якості речових доказів. Фігуранту повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій). Кримінального кодексу України. Запобіжний захід для нього обере суд. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, що 7 травня працівники поліції затримали раніше судимого 49-річного васильківчанина, який вирощував коноплю та канабіс та займався збутом наркозілля.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram