#

У Василькові двоє зловмисників зухвало пограбували пенсіонерку

18.01.2021 13:50
У Василькові двоє зловмисників зухвало пограбували пенсіонерку
Фото з місця події

У Василькові двоє зловмисників зухвало вдерлися до приватного будинку 55-річної місцевої жительки та відкрито заволоділи її телевізором та мобільним телефоном

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Після злочину грабіжники зникли у невідомому напрямку. На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів та за лічені години встановили особи грабіжників та місце їх перебування. Зловмисниками виявилися 35-річний житель Василькова та 21-річний киянин, які і раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Слідчі вилучили речові докази, які підтверджують причетність чоловіків до вказаного злочину.

Поліцейські затримали грабіжників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманим. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що у Василькові за напад на поліцейського затримано зловмисника та відкрито кримінальне провадження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: