#

У Василькові незаконно продавали піротехніку

08.01.2022 18:10
У Василькові незаконно продавали піротехніку
Фото з місця події

Поліцейські Василькова під час рейду на ринку задокументували три факти незаконного продажу піротехніки та цигарок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Facebook.

Дільничні офіцери поліції Василькова спільно з поліцейськими офіцерами громади провели рейд на ринку в місті Васильків з метою попередження і виявлення незаконного продажу піротехнічної продукції та безліцензійного алкоголю і цигарок.

За результатами перевірки правоохоронці виявили 3 факти торгівлі незаконними товарами без ліцензії, наявність якої передбачена чинним законодавством.

Весь неліцензійний товар вилучено.

На правопорушників складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності без ліцензії), ст. 156-3 (Торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами з рук, тобто торгівля означеними виробами суб`єктами, які відповідно до вимог законодавства не мають права на здійснення такої торгівлі) та за ст. 195-6 (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що 9 грудня очільник Київщини Василь Володін сповістив, що "Укрзалізниця" запустила оновлене приміське залізничне сполучення із Василькова до столиці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: