#

У Василькові окупанти обстріляли нафтобазу (ВІДЕО)

27.02.2022 01:43
У Василькові окупанти обстріляли нафтобазу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, близько 1 ночі російські орки нанесли удар, ймовірно, балістичною ракетою в нафтобазу на Крючках

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на публікацію Наталії Баласинович у Facebook.

У своєму відеозверненні до громадян очільниця міста зазначила:

Ворог хоче зруйнувати все навкруги, але йому нічого не вдасться. Сьогодні протягом дня тривали потужні обстріли з балістичних ракет, зокрема нашого аеродрому. Але втримали! І зараз тривають обстріли. Але все буде добре.

Варто зауважити, що насправді орків дуже важливо знищити військовий аеродром. Відомо, що 25 лютого увечері військові частини та аеродром у Василькові обстрілювали ракетами. Протягом усього вечора та ночі поблизу міста на полях і лісах висаджувався ворожий десант із парашутів. Але після запеклих боїв місто Васильків на Київщині залишилося під контролем України.

У сьогоднішньому нічному зверненні до васильківчан Наталія Баласинович повідомила:

Ніч буде непростою як у нас, так і в Києві. Ми обов'язково вистоїмо. Правда переможе, тому що за нами Бог. Тримайтеся! Якщо ви чуєте потужні вибухи - ідіть в укриття. Ви всі знаєте, що робити. Ворог хоче нас виснажити – нічого не вдасться, тому що ми патріоти своєї землі. Усе буде Україна! Я дуже сподіваюся, що залишилося ще дуже трошечки і розумію, що морально всі виснажені, але в нас немає іншого варіанту – ми захищаємо свою Батьківщину. Ми любимо свою Україну! Гарної всім ночі! Сподіваюся, що вона буде спокійною!

Нагадаємо, що поблизу Гостомеля українська армія знищила колону російського спецназу. Є інформація, що це були кадировці – "наделітний" російський підрозділ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram