#

У Василькові почалися українсько-британські навчання

05.10.2021 15:00
У Василькові почалися українсько-британські навчання
Фото з місця події

У Василькові на базі 38 Об’єднаного центру та 40 бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України розпочались українсько-британські навчання WARRIOR WATCHER – 2021

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на сторінку “Повітряне командування "Центр" у Facebook.

Цьогоріч Повітряні Сили перейняли естафету у Військово-Морських Сил Збройних Сил України щодо проведення двосторонніх навчань серії WARRIOR WATCHER.

Окрім представників зазначених видів Збройних Сил у навчанні вперше візьмуть участь представники армійської авіації Сухопутних військ.

Навчання є важливим заходом підготовки міжнародного характеру, який спрямований на поглиблення знань і набуття практичних навичок особового складу Збройних Сил України щодо оцінки ризиків та планування захисту аеродромів і критичних об’єктів інфраструктури за процедурами та стандартами держав-членів НАТО.

Водночас навчання дадуть можливість підвищити рівень взаємосумісності між підрозділами Збройних Сил України та підрозділами Королівських Військово-Повітряних Сил Великої Британії щодо досягнення єдиної мети - безпеки та миру.

Нагадаємо, що Васильківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування може стати опорною. Це станеться за підтримки депутата Київської обласної ради Андрія Засухи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram