#

У домі автокрадія із Василькова знайшли наркотики (ФОТО)

30.11.2021 08:35
У домі автокрадія із Василькова знайшли наркотики (ФОТО)
Фото з місця події

Поліцейські Василькова розшукали 18-річного автокрадія та знайшли у його домі речовини, схожі на наркотичні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

До поліції про зникнення авто «ВАЗ-21011» повідомив місцевий мешканець. Згодом, під час патрулювання поліцейські у лісі помітили автомобіль, схожий за прикметами на викрадений.

Правоохоронці встановили особу викрадача. Ним виявився 18-річний місцевий Василькова. Хлопець зізнався поліцейським, що на прохання 30-річного знайомого проник до гаражного приміщення і викрав авто, а також розповів, що знайомий хотів розібрати його на запчастини. 

Під час проведення обшуку у домі молодика, правоохоронці знайшли згортки фольги із речовиною, ззовні схожою на амфетамін, пакети із речовиною схожою на канабіс, старі монети та банківські купюри, ордени, золоті прикраси. 

Наразі речові докази вилучено та направлено на відповідні експертизи.

За фактом викрадення автомобіля відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі здійснюється перевірка можливої причетності чоловіків до подібних злочинів на території Васильківської громади. Вирішується питання щодо повідомленні зловмисникам підозри.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що колишнього чоловіка мера Василькова відсторонили із посади у Кабміні.



Читати "Моя Київщина" у Telegram