#

У Василькові правоохоронці затримали впертих організаторів грального бізнесу (ФОТО)

21.02.2021 14:30
У Василькові правоохоронці затримали впертих організаторів грального бізнесу (ФОТО)
Фото з місця події

У Василькові поліцейські ліквідували два підпільні гральні зали, які  поновили свою незаконну діяльність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Раніше правоохоронці вже вилучали гральне обладнання з даних приміщень, однак підприємливі бізнесмени повторно завезли комп’ютерну техніку та впускали своїх клієнтів "по дзвінку".

Співробітники Обухівського районного управління поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань поліції Київщини провели у Василькові два невідкладні обшуки.

З підпільно діючого закладу, який працював по вулиці Грушевського, правоохоронці вилучили 12 системних блоків, 14 моніторів та комплектуючі, через які надавалися послуги у сфері грального бізнесу.  Також вилучено гроші та флеш-накопичувачі. Із іншого приміщення, розташованого по вулиці Підприємницькій, вилучено сім комп’ютерів у повній збірці.

Наразі поліцейські встановлюють організаторів грального бізнесу. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.

Нагадаємо, що 49-річний житель Василькова зберігав за місцем проживання велику кількість боєприпасів та мав намір продати їх знайомому.


Читати "Моя Київщина" у Facebook