#

У Василькові відкрили дві меморіальні дошки на честь загиблих воїнів (ФОТО)

05.06.2024 12:28
У Василькові відкрили дві меморіальні дошки на честь загиблих воїнів (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 червня, у Василькові відкрили дві меморіальні дошки на честь загиблих військових Макарченка Ігоря Анатолійовича та Дерепи Андрія Леонідовича

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Васильківської міської ради.

Макарченко Ігор Анатолійович, народився 04 листопада 1973 року у Василькові.

У перший день повномасштабного вторгнення Ігор Анатолійович добровільно та свідомо пішов захищати Україну у складі підрозділу "Мурахи", згодом перейшов у підпорядкування ГУР МО України у складі спецпідрозділу "Артан". Посмертно нагороджений відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медаллю "За бойові заслуги".

Загинув Ігор Анатолійович 31 травня 2023 року на Харківському напрямку.

Дерепа Андрій Леонідович - назавжди залишиться 39-річним Героєм. Без зайвих вагань пішов захищати рідну землю від окупантів. Веселий, товариський, завжди із сонячною посмішкою – таким Андрій назавжди запам'ятався всім, хто його знав.

Для мами Андрія, Тетяни Леонідівни та сестри Юлії 2023 став найважчим в житті. Спочатку провели в останню дорогу батька, а через 20 днів, після важкого поранення, пішов з життя й Андрій Леонідович. 

Сотні людей відгукнулися на заклик волонтерів про допомогу. Але, на превеликий жаль, рани були затяжкі. Серце Захисника перестало битися 25 липня 2023 року.

Нагадаємо, що у Бучі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого захисника.



Читати "Моя Київщина" у Telegram