#

У Василькові за добу поліція знайшла наркотики у трьох людей (ФОТО)

25.06.2021 18:15
У Василькові за добу поліція знайшла наркотики у трьох людей (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що під час добового чергування наряд реагування патрульної поліції виявив у трьох чоловіків у місті Васильків наркотики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Патрульні у Василькові виявили наркотики у чоловіків під час поверхневого огляду. У 41-річного мешканця Боярки знайшли згорток з амфетаміном та два медичні шприци, у 44-річного місцевого жителя – пакетик з метадоном. Окрім того, дільничний офіцер поліції виявив у 47-річного чоловіка згорток з коноплею.

Відомо, що усі наркотики було вилучено та направлено на експертне дослідження, а за всіма фактами відкрито кримінальні провадження.

Також у поліції повідомили, що у рамах загальнодержавної операції під умовною назвою "Мак" поліцейські проводять відпрацювання по виявленню і знищенню незаконних посівів маку та конопель. Оперативно-профілактичні заходи триватимуть до 24 вересня.

Шановні мешканці Київщини! У разі виявлення незаконних посівів рослин снотворного маку чи конопель, а також інших випадків вживання чи збуту нарковмісних речовин, просимо вас повідомляти за телефоном "102". Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати «наркотичне зло». Анонімність гарантуємо!

Нагадаємо, що у селі Застугна Васильківської ОТГ чоловік на присадибній ділянці вирощував коноплю.

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram