#

У Василькові жінка влаштувала притулок для тварин у квартирі (ВІДЕО)

07.09.2021 14:53
У Василькові жінка влаштувала притулок для тварин у квартирі (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У Василькові поліція провела обшуки в підпільному притулку для тварин, де в антисанітарних умовах утримувалися 69 котів та собак

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

До поліції звернулися мешканці однієї з багатоповерхівок міста Васильків та повідомили про те, що в одній із сусідських квартир знаходиться велика кількість тварин. Собаки та коти утримуються в антисанітарних умовах та завдають значних незручностей жителям будинку.

Встановлено, що 46-річна жителька Василькова протягом тривалого часу утримувала у своїй квартирі десятки собак та котів без належних умов. У поліції підозрюють, що тварин вона брала на утримання за грошову винагороду.

Наразі частину тварин направлено до ветлікарні для встановлення їх стану здоров'я. Власницю квартири доставили до поліції.

Наразі поліція відкрила Кримінальне провадження за ч.3 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією тварини.

Нагадаємо, що 22 серпня близько 19:30 у Василькові між двома чоловіками виникла сварка через нестачу посадочних місць під час вистави пересувного цирку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook